Med vĂ„ra otroliga artister och er gĂ€ster pĂ„ plats blev MCV-dagen en kanondag pĂ„ Storan — ett varmt tack till er alla! Vi pĂ„ MCV-kontoret kĂ€nner oss pĂ„fyllda av inspiration och glĂ€djeyra över att vi fĂ„r göra detta tillsammans med er artister, musiker, arrangörer, bokare, producenter och musikivrare. Det var ett sant nöje att fĂ„ uppleva sĂ„ mĂ„nga olika uttryck, musikalisk bredd och fĂ€rdighet pĂ„ en och samma dag! Genom detta blir vi pĂ„minda om att musiken och vĂ„ra artister utgör kĂ€rnan i hela vĂ„r verksamhet och allt vi arbetar för — ja hela anledningen varför vi gĂ„r till jobbet varje dag, helt enkelt!

  • Tisdagen bjöd pĂ„ en mysig start med tĂ€vlingsleken Mingelbingo (och vinstutdelning till den skarpaste minglaren i stan!) 😍 följt av stĂ€mningsfulla konserter i Kristallen med Val Giamo (neoklassisk/singer songwriter) och Sara AldĂ©n (jazz).
  • VĂ€l uppe i Baletten, scenen högst upp i mysiga Storan, blev vi uppbjudna till dans och rörelse med barn och unga-akten Dinn Dinn Bulo — Magen i Skogen — följt av vĂ„r ukrainska residenskonstnĂ€r Insomnia Taxxi (elektronika/experimentell) som Ă€ven gav en intervju om sitt artistskap och sin resa.
  • Efter lunchen var det dags att Ă„tervĂ€nda till Baletten för ytterligare energipĂ„fyllning av hiphop-gĂ€nget Houman Sebghati & Dom Fantastiska FĂ„! DĂ€refter Ă€ntrade folkmusiktrion Eriksson/Myhr/Malmström scenen och svepte in oss i sina finstĂ€mnda harmonier.
  • Dagen avrundades tillbaka i foajĂ©n och Kristallen med klassiskt pianospel av artisten och Youtube:aren Henrik Kilhamn!

    Ett extra innerligt tack till vĂ„r stjĂ€rnkonferencier för dagen — Louise Wanselius! Vi bĂ€r med oss alla trevliga samtal och den hĂ€rliga publikstĂ€mningen, och hoppas att vi ses nĂ€sta Ă„r igen! ⭐

    HÀlsningar frÄn MCV-kontoret,
    // Lars, Veronica, Terese, Iryna & Annelie