Tusen tack till er som kom till MCV:s showcase och inspelningsafton på Musikens Hus i förra veckan! Hatten av för alla fantastiska akter som spelade, och varmt tack till publiken för den goda stämningen! ❤

I onsdags samlades ett tretttiotal VIP-gäster från regionens kulturliv för att uppleva Showcase Gbg på Musikens Hus stora scen! Buffé, mingel och fyra exklusiva spelningar i showcaseformat förgyllde kvällen, och vi tackar för allas medverkan!

Extra stort tack till akterna Insomnia TaxxiEldstorm, Paperwing och Mappe3 som rev av varsitt set, dessutom under inspelning av film och ljud av Studio AVK Musikens Hus. På så sätt fick vi chansen att visa vår digitala plattform och showcasekanal Live Music From Sweden — ett samarbete mellan Musikcentrum, Kulturutveckling, Export Music Sweden och Musik i Syd. Kanalen har funnits sedan oktober 2021 och över 80 livevideor finns i dagsläget publicerade i våra showcaserum. 🌟

Spana in LMFS-kanalen här!


Vad är LMFS?

Vår showcase-plattform Live Music From Sweden är en konsertkanal för professionell svensk musik med hög export readiness. Kanalen används i internationella sammanhang, på mässor och showcasefestivaler där vi exponerar konsertvideor för internationella bokare, agenter och arrangörer. Bakom LMFS står Musikcentrum i samarbete med Export Music Sweden, Kulturutveckling VGR och Musik i Syd.