Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

En kväll med Dogge, Rigo ”Rodde” Topaz, Marco Rios m. vänner, Scalateatern, Stockholm

26 mars kl 19:00 - 20:30

435kr
Dogge med vänner

En kväll med Dogge och vänner!
Dogge Doggelito tillsammans med Rigo”Rodde”Topaz, Marco Rios (gitarr och sång), Daniel Blanco (slagverk) och vänner berättar historierna och framför hitsen från förr till nu under två unika kvällar på Scalateatern i mars.

Är det någon som förtjänar att kallas pionjär inom den svenska hiphopen är det Dogge Doggelito. Visst fanns det föregångare, men det var med Latin Kings enorma genomslag genren blev stor på riktigt.
Tillsammans med bröderna Chepe och Salla Salazar förflyttade Dogge förortens röst från medieskugga till strålkastarljuset. Alla svenska hiphopartister av i dag står i evig tacksamhetsskuld till The Latin Kings, grammisbelönade debuten Välkommen till förorten, som också är invalda i Swedish Music Hall of Fame.
Rigo”Rodde” Topaz inledde sin karriär i The Latin Kings, senare gruppen Infinite Mass.  Invald två gånger i Swedish Music Hall of Fame, dels för sina insatser i Latin Kings och dels för Infinite Mass.
Under hösten har Dogge gjort stor succé i årets upplaga av Tv4s Så mycket bättre. 2024 är det 30-årsjubileum för Latin Kings debut och Dogge med vänner är redo att möta publiken under två exklusiva kvällar på Scala!
Längd: 90 min (ej paus)

Detaljer

Datum:
26 mars
Tid:
19:00 - 20:30
Kostnad:
435kr
Webbplats:
https://biljett.scalateatern.se/sv/buyingflow/tickets/16945/76508/#tixsp

Plats

Scalateatern