Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Eldstorm och Agusa, Klubb Naja, Fyrens Ölkafé, Göteborg

2021-12-17 kl 19:00

180SEK
AGUSA
Känslor strömmar in och ut i ett samspel mellan lyssnaren och bandet. Agusa tänder gnistan till urkraften inom oss och erbjuder en fristad bort från vardagen till en plats där känslor och fantasi lever i symbios. Låtarna är långa och bjuder in till en saga fylld med mystik, andlighet, ärlighet, kärlek, glädje och lekfullhet. Varje konsert är unik eftersom musiken alltid presenteras med största musikaliska närvaro och välskrivna kompositioner som blandas med ett stort utrymme för improvisation. Med tvärflöjt, orgel, gitarr, bas och trummor ställer bandet och publiken till med en hejdlös fest tillsammans. Den som vill släppa taget om verkligheten och drömma sig bort med färgstarka melodier, kompromisslöst sväng och episka stunder av magi och fantasi, den kommer att hitta en plats för det här.
ELDSTORM
Ur eld och storm föddes vi, stora vidunderliga skuggväsen, mörka som råkor, lystna som rastlösa vågor som mullrar in mot hamn.
Göteborgsbaserade duon Eldstorm (tidigare The Storm And The Fire) har sina musikaliska rötter i amerikansk folkmusik vilket hörs i instrumenteringen där dulcimer, autoharpa och banjo sätter sin prägel på musiken. Politiska målande texter framburna av en ömsom ljuv ömsom bitande stämsång sätter sin prägel på detta bands ofta 60/70-talsaktiga sound.
ENTRÉ: 19:00
ELDSTORM: 19:30
AGUSA: 20:30

Detaljer

Datum:
2021-12-17
Tid:
19:00
Kostnad:
180SEK
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/336539458222581

Plats

Fyrens Ölkafé
Stigbergstorget 1
Göteborg, Sverige
Visa Plats-webbplats

Arrangör

Klubb Naja