— HĂ€r kommer en hĂ€lsning frĂ„n vĂ„r nya medarbetare:

Hej!
Jag ska under den kommande tiden fÄ vikariera för Annelie hÀr pÄ MCV och jag Àr sÄ taggad och glad för detta!

Jag Ă€r sjĂ€lv medlem i MCV och min första kontakt med organisationen var att jag sĂ„g vilka fantastiska och inspirerande musiker som var medlemmar, sĂ„ jag ansökte fort som attan. Jag mĂ€rkte fort att om jag hakade pĂ„ saker som drop-in kontor och ansökningar för olika projekt sĂ„ stöttade MCV upp mig och lyfte mig som musiker och mĂ€nniska. Mitt engagemang i MCV generade bĂ„de kunskap, kraft och en kĂ€nsla av community – att inte vara sjĂ€lv som frilansande musiker utan att ha ett helt garde av medmusiker som hjĂ€lpte mig att förstĂ„ mig pĂ„ min situation och mitt musikerskap.

Jag Ă€r jazzsĂ„ngerska och genusvetare och kommer hĂ€r pĂ„ MCV att ansvara för bland annat kommunikationen – dvs kontakten med Er! SĂ„ har du nĂ„got pĂ„ hjĂ€rtat eller funderar över nĂ„got – maila mig pĂ„ sara@mcv.se sĂ„ tar vi det dĂ€rifrĂ„n!

Jag ser fram emot att höra frÄn dig och trÀffa dig i krokarna!

Allt gott!
/Sara Aldén