Bor du i Malmö? Här kommer ett tips på workshop hos vår syskonförening Musikcentrum Syd!

Musikern Thor Ahlgren har med framgång sökt turnéstöd i många olika former och omgångar vilket i sin tur har öppnat många dörrar till bokare och spelställen runt om i Sverige men även utomlands. Thors workshop är scenariobaserad utifrån dina egna projekt. Vi hjälps åt att scanna spelställen och bidrag och till er hjälp har ni vår gemensamma portal Musikcentrum Kunskapsbanken med webbinarier om allt från ansökningsförfarande och marknadsföring, till turnéstöd och teambuilding!

Datum och tid:
12 mars kl. 16.00-19.00
Plats:
 Musikcentrum Syd – Rehab Kultur
Spånehusvägen 83, Malmö

Workshopen är öppen och kostnadsfri för dig som är medlem (i Musikcentrum Syd) , musikbranschmedlem och i mån av plats även dig som är medlem i en annan centrumbildning. Om du inte är medlem så kostar det 250 kronor och du swishar på plats. Begränsat antal platser.

Läs mer här!