EnglishSwedish

Kontoret är återigen i full gång efter julledigheten! Vi hoppas att ni har haft tid att ladda batterierna och att ni är redo att mjukstarta 2024. Vi har massor av spännande saker på gång just nu som vi ser fram emot att dela med er.

För våra medlemmar har vi några aktiviteter på gång, inklusive våra uppskattade drop in-kontor där medlemmar kan komma och arbeta på vårt kontor. Vi har också en mängd medlemstips och uppdateringar som snart kommer att landa i era mailinkorgar, så se till att hålla utkik efter dem! För er medlemmar som är intresserade av coachningssamtal, är ni välkomna att boka in tid med oss redan nu. Vi finns här för att stötta er och fungera som bollplank när det gäller idéer eller frågor som rör frilanslivet.

För medlemmar inom MCNY har vi inspirationsträffar planerade under våren i samarbete med Open Stage & Mind – med start redan 11 januari!

Så låt oss tillsammans göra 2024 till ett år fyllt av möjligheter och kreativitet! Vi ser fram emot att ha mycket kontakt med er medlemmar, förmedla jobb, utvidga vårt nätverk och skapa nya, givande samarbeten. 💫