EnglishSwedish

— Fysisk och mental träning för musiker

Musikerförbundet, Symf och projektet Open Stage & Mind bjuder tillsammans in dig som musiker till en halvdags workshop med syfte att optimera och stärka dig i rollen som just musiker.

✧ När press, stress och prestation sätter sig i kroppen ✧
Har du som musiker upplevt att du återkommande får ont på samma ställe i kroppen? Upplever du stress i samband med ditt musicerande? Känner du dig ibland otillräcklig?

Inom idrotten har man sedan länge arbetat med, och känt till, hur fysisk och mental förberedelse påverkar prestation och resultat. Nu vill ovanstående organisationer ge dig som musiker samma möjligheter, och erbjuder därför en halvdags workshop med konkreta verktyg.

Få bättre förståelse för hur kroppen och hjärnan samarbetar, hur du kan påverka och skona kroppen och samtidigt optimera din prestation. Läs mer här!

Som medlem i Musikerförbundet eller Symf deltar du kostnadsfritt. För övriga är kostnaden 750 kr. Du kan i anmälan uppge att du vill bli medlem i något av fackförbunden, då är det kostnadsfritt även för dig.

Workshopen hålls av föreläsare från Open Stage & Mind, ett hälsoprojekt som drivs av Sveriges Orkesterförbund med stöd av Arvsfonden.