EnglishSwedish

Hur funkar det egentligen med synk? Var innebär det och hur får man sin musik synkroniserad till rörlig bild och tjänar pengar på det? Experterna berättar allt den 13 november!

Varmt välkommen till ett samtal om synkronisering av musik tillsammans med artisten och komponisten Sarah Assbring (El Perro del Mar) och Rasmus Thord och Li Stanley från Solid Music Supervision. Samtalet modereras av Ida-Lee Brandel, synk manager och music supervisor.

Fokus för samtalet är synk ur independentartistens perspektiv – vad är det? Hur får man en synk? Vad är viktigt att veta vid förhandling/avtalsskrivning? Hur ser marknaden ut? Vad är en sync agent? Vi tipsar också om användbara tjänster som exempelvis Disco.

Datum: 13 november
Tid: kl. 10.30-12.00
Plats: Zoom
Anmälan: görs via vårt senaste medlemstips på mail

Våra webbinarier genomförs via Zoom och är gratis för dig som är medlem i Musikcentrum Syd, Väst eller Öst, och har erlagt medlemsavgift 2023.