EnglishSwedish

WOMEX utgör en av de största årliga mötesplatserna inom folk/world — och vi kommer att vara på plats med vår showcaseplattform Live Music From Sweden! Kom och prata med oss och våra artister, vi håller till i Export Music Swedens monter (61-62). Dessutom spelar LMFS-akten Symbio ett showcase på lördagen! Vill du samarbeta på något sätt? Vi är alltid öppna för nya idéer som tar musiken över gränserna och har lång erfarenhet av internationella musikprojekt!

Vi passar på att highlighta WOMEX även i år och släpper därmed flertalet nya musikakter och deras livekonserter på plattformen, missa inte:

20 oktober — Mika Akim ✦ Anna Fält ✦ Eldstorm

25 oktober — Gil Felix ✦ Vågspel ✦ Derya Tezcan


Ta del av hela vårt digitala WOMEX-showcase och utbud av högoktanig svensk musik på LMFS-kanalen
livemusicfromsweden.se! Vi hjälper dig att boka din nya favoritakt. Frågor eller tankar? Kontakta oss på: hej@lmfs.se

 

Hur funkar det?
Botanisera fritt på livemusicfromsweden.se bland showcases i minikonsertformat inom jazz, metal, folk/world, pop och experimental. När större festivaler eller mässor äger rum dyker specifika showcases upp för ändamålet. Har du som arrangör/organisation eller musiker en konsertfilm att ansöka med? Följ anvisningarna på hemsidan och se till att följa oss i sociala medier.

Vilka är LMFS?
LMFS drivs av Musikcentrum Riks i nära samarbete med Export Music Sweden, Förvaltningen för Kulturutveckling och Musik i Syd.