Kulturbryggan har i uppdrag från regeringen att varje år fördela runt 25 miljoner kronor till projekt som förnyar och utvecklar kulturområdet. Inom tre olika program kan du antingen söka fröpengar till en förstudie eller projektbidrag för att förverkliga en idé fullt ut.

Under augusti och september håller Kulturbryggan ett gäng webbinarier. De är programspecifika och handlar om vad ett program syftar till, hur en ansökan bedöms och vad som är viktigt att tänka på om man vill ansöka. Det finns även chans att ställa frågor som besvaras under webbinariet.

Kulturbryggans webbinarier hålls från den 30 augusti till och med den 8 september.
Alla datum och tider finns här!


Kulturbryggans olika program: 

Konstnärlig förnyelse
Kreativ infrastruktur

Nya finansieringsmodeller
Fröpengar

Alla program kan sökas mellan den 1-22 september!