EnglishSwedish

Kulturakademins nya kurs Musikens samtid och framtid syftar till att ge dig en bra översikt över hur teknologier som Artificiell Intelligens, Augmented Reality, blockkedjan och NFTs, hologram, metaverse m.m. påverkar musikbranschen. Du får en introduktion till respektive teknologi samt förståelse för hur teknikutvecklingen har påverkat musikens område genom historien, samt prognoser för hur de olika teknikerna skulle kunna påverka din vardag under de kommande åren.

Kursen är för alla som på något sätt håller på med musik, låtskrivare, musiker, arrangörer, lärare, bolag, förlag, eller andra aktörer.

Sista anmälningsdatum: 3 september.
Läs mer och ansök här!

Kursen är framtagen av Kulturakademin och genomförs med stöd av Kulturrådet, Västra Götalandsregionen och Region Halland.