EnglishSwedish

Nu finns metodhandboken Självledarskap för kulturskapare att ladda ned. Den är framtagen inom projektet Skapande kärnan i kulturella och kreativa näringar.*

Skrivet om boken:

”Att leda sig själv är en del av att vara kulturskapare. Det är du som bestämmer hur du ska lägga upp ditt arbete, när du ska starta din dag eller vilka jobb du ska säga ja eller nej till. Du behöver därför vara din egen ledare som ger dig rätt förutsättningar inför de moment och uppgifter som ditt arbete består av.”

Självledarskap för kulturskapare innehåller bl.a. kaptiel om att blicka inåt, om försörjningspaletten, relationer och kommunikation och om att hålla länge.

*Metodmaterialet är framtaget inom projektet Skapande kärnan i kulturella och kreativa näringar. Projektet är ett samarbete mellan Kulturinkubatorn Kreativa Öland på Capellagården, Artifex och Transit Kulturinkubator.