EnglishSwedish

Möt vår nya medlemskategori Musikcentrum Ny! Kanske vet du någon som skulle kunna ansöka? Tipsa gärna!

Vad är Musikcentrum Ny?

Musikcentrum Ny är ett nytt medlemskap
hos Musikcentrum Väst (MCV) med syftet att nå oetablerade frilansande musiker och artister som vill få vägledning inom musikbranschen och frilansyrket. Målet är att kunna erbjuda olika medlemsförmåner som hjälper oetablerade musiker att etablera sig på den svenska musikscenen. Medlemskapet är ett sätt att vara en del av MCV:s stora nätverk av frilansande yrkesmusiker, komma på våra medlemsträffar och vissa fortbildningar samt få våra utskick med all möjlig samlad information som är relevant för dig som vill jobba som musiker.

Medlemskapet är endast till för oetablerade musiker/artist och/eller studerande. Vi välkomnar de som ännu inte är etablerade som yrkesverksam musiker/artist men har ambitionen att på sikt bli yrkesverksam musiker*. Åldersgränsen för medlemskapet är 18 + och uppåt.

Den största skillnaden mellan ett ordinarie medlemskap inom Musikcentrum Väst är att medlemmar i Musikcentrum Ny inte är en del av vår förmedling eller syns på Musikcentrum Väst:s webbsida. Det krävs en annan ansökan för att sägas vara yrkesmusiker samt att bli förmedlad.

*Att vara yrkesmusiker innebär att du arbetar aktivt som musiker på deltid/heltid (med planer om att spela in musik, åka på turné, boka spelningar etc.) eller att musikeryrket genererar hela/delar av din inkomst.

Har du frågor? Maila mcv@mcv.se!