EnglishSwedish

 — Sustainwebbinarium 5 september

I januari hade du som MCV-medlem möjlighet att delta i en omfattande workshop i digital marknadsföring. I detta uppföljande webbinarium den 5 september vill vi ge dig chansen att ställa alla frågor du kände att du inte fick svar på!

Saki Markovic jobbar på Playground Music Scandinavia där hon de senaste tre åren ansvarat för digital marknadsföring och sociala medier. Innan Playground var hon fem år på Universal Music Sweden. Saki är marknadsföringsexpert med många års erfarenhet av att jobba med artister, både lokalt och internationellt. Några av artisterna hon jobbar med är Mando Diao, Smith & Thell, Hooja, Tomas Ledin, The Rasmus m.fl.

Det är viktigt att du som planerar delta inkommer med dina frågor i god tid, så att värden har möjlighet att förbereda det material som är relevant för dig. Tid för frågor kommer även finnas under själva träffen.


När
: 5 september kl. 14.00-15.30
Var:
zoom
Anmäl dig:
via vårt senaste medlemstips på mail, senast den 3 september


Våra webbinarier genomförs via Zoom och är gratis för dig som är medlem i Musikcentrum Syd, Väst eller Öst, och har erlagt medlemsavgift 2023.