Sustain-webbinarium: Allt du behöver veta om digital marknadsföring

Tisdag den 9 maj kl 14.00 — 15.30

Är du intresserad av att veta mer om hur du sätter upp annonskampanjer i digitala medier som Facebook, TikTok och YouTube? Möt marknadsföringsexperten Saki Markovic (Playground Music) som finns på plats för att svara på alla dina frågor!

I januari hade du som medlem möjlighet att delta i en omfattande workshop i digital marknadsföring. I detta uppföljande webbinarium vill vi ge dig chansen att ställa alla frågor du kände att du inte fick svar på!

Saki Markovic jobbar på Playground Music Scandinavia där hon de senaste tre åren ansvarat för digital marknadsföring och sociala medier. Innan Playground var hon på Universal Music Sweden i fem år. Saki är marknadsföringsexpert med många års erfarenhet av att jobba med artister, både lokalt och internationellt. Några av artisterna hon jobbar med är Mando Diao, Smith & Thell, Hooja, Tomas Ledin, The Rasmus m.fl.

Det är viktigt att du som planerar delta inkommer med dina frågor i god tid, så att värden har möjlighet att förbereda det material som är relevant för dig. Gott om tid för frågor kommer även finnas under själva träffen. Välkommen!

Anmäl dig och dina frågor via vårt senaste medlemsutskick på mail! Är du medlem men får inte våra utskick? Hör av dig till mcv@mcv.se


Våra webbinarier genomförs via Zoom och är gratis för dig som är medlem i Musikcentrum Syd, Väst eller Öst, och har erlagt medlemsavgift 2022.