EnglishSwedish

Musikalliansen:

 • Strategisk kommunikation — Så når du din publik
  — 29 och 30 mars

  Idag krävs det genomtänka metoder för att tränga igenom i bruset. Hur kan du designa en lanseringsplan för din musik, ett turnésläpp eller en strategi inför en stor konsert? Kursen presenterar taktik och uppdateringar kring vad som fungerar vid kommunikation och marknadsföring. Läs mer här!
 • Grundkurs och uppföljningskurs i Logic Pro X
  — 27-28 mars

  Onlinekurs som ger både grundläggande och bred kunskap om Logic Pro X. Uppföljningskursen är för dig som tidigare gått grundkursen eller redan besitter kunskaper i programmet. Läs mer här!
 • Joyful performance — hitta trygghet och glädje i ditt musicerande 
  Våren 2023
  Med utgångspunkt i musikerns studie- och arbetssituation tar kursen fasta på evidensbaserade verktyg från mindfulness och självmedkänsla för att hitta en friare relation till prestation. Läs mer här!
 • Din frilansekonomi
  23 och 24 mars
  Kursen vänder sig både till frilansare som arbetar som anställda eller genom firma/bolag. Kursen tar upp hur skattesystemet fungerar för frilansare med oregelbundna inkomster, hur man planerar sin pension och vad man ska tänka på när man varvar tjänst och F-skatt. Läs mer här!
 • Webbinarium — introduktion till TikTok
  — 3 april
  Funderar du som yrkesverksam musiker på att starta ett TikTok-konto? Du har kanske förstått att musik är en viktig del av plattformen, men undrar på vilket sätt du som yrkesverksam musiker själv kan ta plats? Läs mer här!
 • Skapa proffsiga filmklipp med mobilen
  — 19 april

  En heldagskurs om hur du som musiker själv kan skapa proffsiga filmer med mobilen för webb och sociala medier; vad som är viktigt att tänka på kring innehåll och hur du tekniskt producerar. Läs mer här!