Arrangörsveckan 5-10 december är Förvaltningen för Kulturutvecklings årliga omtag om arrangörer, arrangörsutveckling och publikutveckling. Jobbar du som arrangör utöver ditt musikerskap? Läs mer om och ta del av hela programmet här.

Ett urval av programpunkter:

 • Hur skriver man den bästa ansökan? — Testa din projektidé på en regionutvecklare!
  VGR Kulturutveckling bjuder in till en öppen hearing där några projekt får direkt guidning — men där alla kan lyssna, ställa frågor och få kunskap och tips inför den egna ansökningsprocessen rörande regionalt stöd.

  När: Tisdag 6 december kl. 10.00-12.00
  Var:
  Online, på Teams
  Vad:
  Digital hearing

  Läs mer och anmäl dig här.

 • Etnisk mångfald – fortfarande en outnyttjad faktor?
  Många etniska kulturföreningar har bedrivit kulturverksamheter i flera decennier, men vilken roll har de tagit och fått i kulturlivet och hur har deras kulturuttryck omfamnats av den offentliga kultursektorn?

  När: Onsdag 7 december kl. 11.00-16.00
  Var:
  Kulturlagret, Djurgårdsgatan 29, Göteborg

  Läs mer och anmäl dig här.

 • Ideella arrangörers perspektiv på regional kulturpolitik
  Ett digitalt seminarium där Västra Götalandsregionens Koncernavdelning Kultur leder ett samtal om vilken roll det ideella kulturlivet kan ta, alternativt ska ha — i den regionala kulturpolitiken. Medverkande: Terese Anthin och Björn Ohlén.

  När: Torsdag 8 december kl. 18.00-20.00
  Var:
  Online, på Teams

  Läs mer och anmäl dig här.