EnglishSwedish

Säg hej till vår nya medarbetare Veronica Odetunde! Veronica kommer att arbeta halvtid hos oss med projektledning under resten av året. Vi är SÅ glada att MCV har fått värva denna kommunikatörs- och projektledarstjärna till gänget. ✨✨✨

Veronica är utbildad inom kommunikation i LA och har arbetat som copywriter i modebranschen, och är numera även kommunikatör på Kulturhuset Oceanen. Veronica är medgrundare av Layers of Creativity — en kreativ, feministisk plattform som lyfter kvinnor, ickebinära och BIPOC kreatörer via evenemang och workshops — samt Afroinstitutionen, en göteborgsbaserad förening och mötesplats för afrosvenskar, afrikansvenskar och svarta personer med bakgrund från den afrikanska kontinenten eller den afrikanska diasporan.

Ni når Veronica på veronica.odetunde@mcv.se