EnglishSwedish

— Sustain-webbinarium 20 oktober

Det är ett tragiskt faktum att många musiker som blir föräldrar slutar frilansa eller byter karriär. Nästa Sustain-webbinarium bjuder på en panel av frilansande föräldrar i ett samtal om svårigheter och möjligheter för den som kombinerar föräldraskap och frilansarbete.

Hur kombinerar man föräldraskap med att vara frilansmusiker? Det berömda livspusslet är här upphöjt i kvadrat och olika personer har löst det på olika sätt. Välkomna till ett samtal med föräldrar i frilansbranschen som har barn i olika åldrar. Vi pratar om de praktiska svårigheterna men också de stora vinsterna med föräldraskap. Vi ser problemen men ger även tips på vad politiker och beslutsfattare kan göra för att arbetskraften i det fria musiklivet ska stanna kvar även efter de blivit föräldrar.

När:
20 oktober kl. 10.00-11.30
Var
: zoom 
Anmälan:
Hittas i något av våra medlemstips du fått på mail under oktober månad!
Sista anmälningsdag:
19 oktober


Musikcentrums webbinarier genomförs via zoom och är gratis för dig som är medlem i Musikcentrum Syd, Väst eller Öst, och har erlagt medlemsavgift 2022.