EnglishSwedish
 • Vill du lära dig att livestreama från din studio eller en konsert?
  Digitala Musiklyftet bjuder in till en tredagarskurs 28-30 november i Solna, Stockholm. Du får tillgång till användbara metoder och verktyg inom livestreaming — hur det fungerar tekniskt, kreativt och upphovsrättsligt.Läs mer och anmäl dig här!

 

 • Distributörer och aggregatörer — tvådagars intensivkurs med Daniel Johansson
  Hur distribuerar jag min musik digitalt? Hur får jag betalt? Hur fungerar distributörerna bakom kulisserna, både de label-inriktade och de som är mer DIY (Do it Yourself)? Hur ser deras affärsmodeller ut och vilken funkar bäst på vilken marknad? Detta och mycket mer behandlas i kursen som går under två olika tillfällen: 27-28 oktober och 2-3 november.Läs mer och anmäl dig här!

 

 • Portaler och Plattformar — med Daniel Johansson
  Den första kursen som hölls inom Digitala Musiklyftet utökas nu med fler datum i november— kika här!

  Läs om Digitala Musiklyftet här.