EnglishSwedish

För dig som är arrangör, producent eller bokar levande musik: Varmt välkommen till MCV-dagen — vår egna dag där vi presenterar fantastisk livemusik, möten och mingel — 8 november kl. 09.30-16.00! Anmäl dig här.

Vår årliga konsert- och mötesplats MCV-dagen går i år av stapeln på Stora Teatern — tisdagen den 8 november! Välkomna till en spännande lineup av MCV-artister från alla möjliga genrer, och med smakprov för både barn- och vuxenpublik. Vi kommer även att presentera en spännande gästartist som delar med sig av sina konstnärliga erfarenheter med oss — exklusivt och nära.

Välkommen att uppleva en rad kärnfulla showcasekonserter, spännande samtal och en härlig lunch under kristallkronorna på Storan. Det är begränsat antal platser som gäller, så se till att anmäla dig redan idag! Anmälan sker fram till den 25 oktober (och blir bindande först då).

Information
Datum: 8 november
Tid: kl. 09.30-16.00
Plats: Stora Teatern, Göteborg
Deltagaravgift: 375 kr inkl. frukostmacka, lunch och fika
Anmälan: Görs här senast 25 oktober

___________________________

Lineup för dagen (ej spelordning):

  • Sara Aldén
  • Insomnia Taxxxi
  • Eriksson/Myhr/Malmström
  • Houman Sebghati & Dom Fantastiska Få
  • Val Giamo
  • Dinn Dinn Bulo
  • Henrik Kilhamn

MCV-dagen genomförs med Pronto-stöd från Göteborgs Stad