EnglishSwedish

Musikalliansen erbjuder ett gäng olika kurser med olika musikfokus under hösten! Bland annat dessa:

 

  • Grundkurs i inspelnings- och produktionsprogrammet Logic Pro X — Onlinekurs som ger både grundläggande och bred kunskap om Logic Pro X.  19-20 september. Info och anmälan.

 

  • Streaming — skapa din egen hemmakonsert. Med inspiration av ”Tiny Desk”-modellen lär denna heldagskurs ut hur du producerar och streamar en intim hemmakonsert med bra bild och ljud. 22 november och 29 november. Info och anmälan.

 

  • Din frilansekonomi — Kursen vänder sig både till frilansare som arbetar som anställda eller genom firma/bolag. Det blir en genomgång över bl.a. hur skattesystemet fungerar för frilansare med oregelbundna inkomster, och vad man ska tänka på när man varvar tjänst och F-skatt. 15 november (Malmö) och 17 november (Stockholm). Info och anmälan.

 

  • Mod, kommunikation och presentation — Att som yrkesverksam musiker, dansare, eller skådespelare presentera sig själv och sitt kunnande handlar ofta om mod. Genom enkla men konkreta presentationsövningar får du förbereda och formulera dig inför viktiga möten. 27-30 september. Info och anmälan.

 

  • Verksamhetsplan inför 2023 — En skräddarsydd heldagskurs i workshopformat med Sofie Marin från Art Dynamics. Under detta tillfälle får du möjlighet att på ett enkelt, intuitivt och strukturerat sätt arbeta igenom en verksamhetsplan. 24 oktober. Info och anmälan.