EnglishSwedish

Ansök till musik- och jämställdhetssatsningen Keychange!

Ansökan till Keychange 2023 är öppen — Keychange talent development programme vänder sig till dig* som antingen är artist — eller som arbetar inom musikbranschen på något sätt. Det kan vara som A&R, inom management eller publishing, men också andra yrkesgrupper inom musikfältet som till exempel radiojournalister, musikvideoregissörer och rättighetsjurister.

Till programmet väljs 74 professionella musik- och branschutövare ut från 12 olika länder för att jobba på nästa steg i sina karriärer. Ansökan är öppen fram till den 28 september. Läs mer om hela programmet, projektet och ansökan här!

*till dig som identifierar dig utifrån ett i musikbranschen underrepresenterat kön och/eller könsidentitet.

Kontaktperson: Mia Ternström
— Keychange Project Manager Sverige.
mia@keychange.eu