EnglishSwedish

Det har nu gått ett par månader sedan vår satsning Live Music From Sweden sjösattes, och över 50 konserter ligger nu uppe på vår kanal! Våra showcaserum innehåller korta konsertfilmer för att artister och musikgrupper ska nå ut snabbare, bredare och stärka sin internationella position.

Hur funkar det?
Under året tar vi sikte på några av de största internationella mässorna, expon och festivalerna — SXSW, jazzahead!, Classical Next, Folk Alliance International, Reeperbahn, Womex med flera. På flera av dessa mötesplatser finns vi och representerar er — Sveriges mest progressiva och vägbanande musikakter. Så, när större festivaler eller mässor äger rum dyker specifika showcases upp för ändamålet.

Har du en högkvalitativt inspelad konsert som väntar på att få möta världen? Läs igenom kriterierna och gör din ansökan här!