EnglishSwedish

Den 25 april kl. 18.30-20.00 öppnar MCV dörrarna (digitalt) med en kickoff till årets omgång av projektet Omstarta mig — bokning! I år ligger fokuset på bokning och vi tar sikte på sälj, lansering och internationell export.

Vilka utmaningar möter du under bokningsprocessen?
Hur kommer du på fötter efter pandemin?
Hur kommer en egentligen iväg och spelar utomlands?

Alla MCV-medlemmar är välkomna att delta i detta digitala seminarium där vi kort presenterar Omstarta mig-projektet som du kan ansöka till nu och fram till och med den 29 april. Vi träffar våra två projektinspiratörer inom bokning — Johan Karlberg och Maria Rylander! Dessa eminenta bokare och arrangörer har lång och gedigen erfarenhet av musikbranschen när det kommer till bokning, arrangörskap, management och det som krävs för att hålla livebiten vid liv.

NÄR:
25 april kl. 18.30-20.00

VAR:
Zoom
 (länk kommer på mail ett par dagar innan)

FÖRANMÄLAN:
Görs 
här fram till och med 20 april.