EnglishSwedish

Den 20-22 april är det dags för showcasefestivalen Nordic Folk Alliance i Göteborg! MCV delar nu ut ett begränsat antal gästlisteplatser — det är först till kvarn som gäller!

Anmäl dig med namn samt vilken av dagarna du vill delta (eller om du vill komma alla dagar) senast den 17 april via mail till Lars Elf på MCV: lars@mcv.se


MISSA INTE:

På onsdagen bjuder MCV tillsammans med RFOD, Bilda och Folkmusikens Hus in till branschfrukost och mingel! Detta är ett ypperligt tillfälle att nätverka och knyta nya kontakter inom den internationella folkmusiksfären. OBS, föranmälan krävs!

_____________________________________________________________________________________

Festivalen bjuder dessutom på ett fullspäckat konferensprogram med speed coachning och andra spännande inslag! Möt vår verksamhetsledare Karin Inde i en av panelerna, på ämnet Artist Development — om stegen i en artistkarriär och vad som är bra att tänka på under vägen.

Ta del av hela konferensschemat här.
_____________________________________________________________________________________

Det blir showcases under både onsdag och torsdag eftermiddag och kväll runtom på följande scener i Majorna:

  • Musikens Hus (stora scen)
  • Café Hängmattan
  • Skeppet GBG

Spana in hela spelschemat här!


 

Nordic Folk Alliance är en konferens och showcasefestival för musiker, artister, bokare och delegater inom folkmusik och roots med fokus på nordisk musik. Livemusik, seminarier och nätverkande står på schemat och delegater är inbjudna från hela världen! Nordic Folk Alliance arrangeras av Förvaltningen för Kulturutveckling, ExMS, MCV, Göteborg & co m.fl.