EnglishSwedish

Den 25 april kl. 18.30-20.00 öppnar vi dörrarna (digitalt) med en kickoff till årets omgång av projektet Omstarta mig — bokning! I år ligger fokuset på bokning, men vi tar även sikte på sälj, lansering och internationell export.

Vilka utmaningar möter du under bokningsprocessen?
Hur kommer du på fötter efter pandemin?
Hur kommer en egentligen iväg och spelar utomlands?

Alla MCV-medlemmar är välkomna att delta i detta digitala seminarium där vi kort presenterar Omstarta mig-projektet som du kan ansöka till nu och fram till och med den 29 april. Vi träffar våra två projektinspiratörer inom bokning — Johan Karlberg och Maria Rylander! Dessa eminenta bokare och arrangörer har lång och gedigen erfarenhet av musikbranschen när det kommer till bokning, arrangörskap, management och det som krävs för att hålla livebiten vid liv.

NÄR:
25 april kl. 18.30-20.00

VAR:
Zoom (länk kommer på mail ett par dagar innan)

FÖRANMÄLAN:
Görs här fram till och med 20 april.

UPPLÄGG:
Presentation av projektet samt seminarium av Johan Karlberg & Maria Rylander. Öppen frågestund sista halvtimmen. Samla på dig dina frågor och ställ direkt under seminariet!

OM:
Maria Rylander — projektledare och sångerska. Driver det interregionala arrangörsnätverket Knutpunkt.

Johan Karlberg — bokningsagent och manager. Grundare av bokningsbolaget Kultivation som nu drivs tillsammans med kollegan Lenny Renholm Falk.