Kära MCV medlem: Ansök till årets omgång av Omstarta mig!

I år kör vi fokus på omstart gällande bokning, sälj och lansering — men även showcases och internationell export. Du som MCV-medlem kan nu ansöka om att vara med i årets Omstarta mig — bokning och vi väljer endast ut ett fåtal deltagare med kriteriet att du ska vara en person som redan är igång med att boka åt din egen akt. Om du även bokar åt andra akter är det ett plus.

Omstarta mig — bokning innefattar kunskapshöjande webbinarier, coachsamtal och ett ekonomiskt stöd för att komma vidare i arbetet.

1. Vi börjar med en digital kickoff 25 april som är öppen för alla MCV-medlemmar att delta i. Här får vi möta våra professionella inspiratörer inom bokning och insäljning under ett seminarium med frågestund på slutet. Efter kickoffen tar vi in de sista intresseanmälningarna.

2. Under våren tilldelas de deltagare som antas i själva projektet en egen projektbudget om 9000 kr (inkl. moms) samt en inspiratör tillsammans i en grupp med övriga deltagare. Gemensamma coachsamtal äger rum under ett längre tillfälle i vår (maj/juni) samt under ett tillfälle i höst.

3. Under tidig höst kommer också ett brett webbinariepaket inom Musikcentrums satsning Sustain att erbjudas, fokuserat på bokning och insäljning – även detta är öppet för alla medlemmar.

4. Inom sin egen projektbudget finns möjlighet att åka på en relevant musikmässa eller expo, där deltagaren kan välja att kroka arm med sin inspiratör på en resa till antingen Reeperbahn Festival eller European Jazz Conference (till hösten).

5. Projektet avslutas i november med ett uppföljningsmöte i grupperna, där även en individuell handlingsplan framåt gås igenom.

Anmälan sker genom att fylla i följande formulär, fram till och med den 29 april. Anmälan till den digitala kickoffen kommer i separat utskick.