EnglishSwedish
Seminarium, gruppdiskussioner, tips inför omstarten – var med den 25 mars!

OBSERVERA att Operation: Omstart är någonting annat än Omstarta mig!
Det här är ett helt fristående seminarium dit alla är välkomna – även om det är en del av seminarieprogrammet under Folk- & världsmusikgalan och därför inriktat åt det musikaliska hållet. Kom och var med torsdagen den 25:e!

Pandemin har lamslagit livemusiken. Hur gör du som musiker och artist för att hålla skapandet vid liv under den största krisen musiklivet någonsin upplevt? Hur ser den ekonomiska strategin ut? Och hur ser planen ut för återstarten efter pandemin?

Musikcentrum bjuder, på torsdag den 25 mars klockan 10:00,  in musiker och artister till 1,5 timmars samvaro där vi fokuserar på verktyg, tips och råd inför omstarten av ett levande musikliv efter pandemin. Vi samlas först i helgrupp i Zoom för att värma upp med några inledande röster samt en genomgång av de teman som vi sedan kommer att fokusera på i mindre grupper.

Därefter delar vi upp oss i så kallade ”breakout rooms” och delar kunskap och inspiration kring olika teman som till exempel KreativitetenPengarnaDen strategiska planen och Presentationen. I varje grupp finns en på temat kunnig samtalsledare. Varje deltagare kommer att medverka i minst två samtal.
Allt avslutas med en sammanfattande samling i storgrupp.

Kom och hitta inspiration för omstarten!
Anmäl dig här senast den 24 mars!

Seminariet är ett samarbete mellan Musikcentrum och Kulturens.