EnglishSwedish

Stort tack, alla ni som deltog på vårt stormöte den 22 februari! Nu öppnar vi ansökan för Omstarta mig! Och här kan ni hitta materialet Amanda Elefelt visade under sin föreläsning (lösenord skickades i medlemsbrev den 23/2).

Pandemin har ju i stort sett inneburit arbetsförbud för vårt fält. Nu väntar vi alla på den stora Återstarten av kulturlivet. Inför denna vill vi erbjuda våra medlemmar en möjlighet till stöd i att förbereda er – och uppdatera er!

Nu är det dags att ansöka. I ansökan – som är ett enkelt webbformulär – anger ni vad som känns mest angeläget för er att uppdatera och lära sig mer om: foto, text, film, streaming, webb eller annat.

Deadline för ansökan är måndag 8 mars!

Vi kommer att kunna välja ut cirka 30 olika personer som representerar olika artister och musikgrupper. Vi vet att det finns personer som representerar fler grupper men vi vill nå ut med kunskapen till så många som möjligt.

Omstarta mig! innehåller kunskapshöjande coachning i smågrupper samt ett mindre ekonomiskt stöd för att uppdatera presentationsmaterialet.

Vi startar med coachning: En halvdag (4 tim ink paus) i smågrupp – och vi försöker dela in i grupper efter det tema som känns mest angeläget. Här går vi igenom var och ens behov och ger konkreta tips och råd. Någon från oss på MCV kommer hålla i det. Målet är att alla ska känna sig redo att beställa det som behövs efter denna halvdag.

I Omstarta mig! ingår också att varje deltagare får ett ekonomiskt stöd på cirka 4000 kr. Den summan faktureras sedan MCV direkt från konsulten ni tagit hjälp av. MCV vill också försöka hjälpa till att hitta samordning för att komma ner i pris – att t.ex. hjälpa till att anlita samma fotograf för en heldagssession med flera musikgrupper samtidigt.

Välkommen med din ansökan: Länk till formulär.