EnglishSwedish

Det här berör dig som spelar för barn och unga samt har din bas i Göteborgsregionen.

Den 11 februari klockan 17 har ni möjlighet att delta i en exklusiv digital träff med Mia BjörklundIda Kaivola och Sofia Åhrman från Göteborgs kulturförvaltning som berättar om kulturförvaltningens nya bokningssystem, KuBo.

KuBo är en digital plattform och bokningssida med kulturutbud för förskolor, grundskolor och gymnasier. Fria kulturutövare inom Göteborgsregionen kan ansöka om att ingå i utbudet som är kopplat till utjämningsbidraget inom Göteborgs Stad.

Videoträffen hålls via Zoom.
Anmäl dig senast 10 februari till lars@mcv.se. Du kommer då att få en länk till mötet.

KuBo är Göteborgs Stads verktyg i arbetet för att alla Göteborgs barn och unga under sin tid i förskola och skola ska ha goda och likvärdiga möjligheter att ta del av konst och kultur.