Musikcentrum Väst Ny

Siktar du på en framtid som artist eller musiker? Ansök om medlemskap i Musikcentrum Väst Ny

Musikcentrum Väst Ny är en medlemskategori hos den ideella föreningen Musikcentrum Väst (MCV). Medlemskapet är personbundet (ej för ett helt band) och är till för dig som satsar på att bli musiker eller artist, men för närvarande kanske studerar musik eller har ambitionen att på sikt bli *yrkesverksam musiker. Medlemskapet är ett sätt att vara en del av MCV:s stora nätverk av frilansande yrkesmusiker, komma på våra medlemsträffar och vissa fortbildningar, samt få våra utskick med all möjlig samlad information som är relevant för dig som vill jobba som musiker. Vi kommer också finnas som en resurs för dig för att bolla tankar och idéer via coachningsamtal. Du kommer inte att synas på vår webbsida eller vara en del av vår förmedling som medlem i Musikcentrum Väst Ny, för det krävs en annan ansökan och du måste kunna sägas vara *yrkesmusiker för att ansöka. *Att vara yrkesmusiker/artist innebär att aktivt vara verksam på antingen deltid eller heltid, med syftet att exempelvis genomföra konserter och föreställningar, turnera, spela in och ge ut musik med mera — samt att musiker/artistyrket utgör hela eller delar av ens inkomst. Medlemskapet kostar 150:-per år. Blir du medlem från/efter oktober gäller medlemskapet även för det kommande året.

  • OBS! Ej personnummer, endast födelseår för att vi ska kunna se åldersfördelningen på våra medlemmar.
  • Skriv gärna om du sjunger och/eller vad du spelar för instrument, genre(r) och musikaliska referenser, om du går en utbildning med musikinriktning och dina tankar om framtiden.
  • Obs! Skriv eller klistra in hela hela länken (ink. http://www...)
  • Maximal filstorlek 50 MB.
    Max filstorlek: 50 MB.
  • Max filstorlek: 50 MB.
  • När du skickar in din ansökan, godkänner du att Musikcentrum Väst sparar informationen i max ett år efter ett eventuellt utträde ur föreningen, samt via mail gör medlemsutskick med information. När du trycker på skicka garanterar du och godkänner att lämnade uppgifter används i MCV:s verksamhet, det vill säga registrering i MCV:s medlemsregister. Inga uppgifter kommer att publiceras.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.