Tetra

EnglishSwedish
Tetra

Stark vokalkvartett med faiblesse för trummor och dans.

Stark vokalkvartett som leker och dansar med sina röster.

Maria, Sanna, Ingrid och Anna, har florerat länge i Göteborgs kulturliv och i övriga världen. De är med eller har verkat i grupper som Amanda, Sumer, Cabaret Oriental, Ale Möller band och Markatta.

”Hos oss är kaffet alltid på! Taket har flugit av och Einstein dansar med Gud.

Ihopljugna sanningar, ultrahöga djup, sprakande färger, depression, fantasi och verklighet. Ingenting går fel som inte kan bli rätt, med vårt magiska Tetra-recept! Vi sjunger hits, pärlor, samt udda örhängen på många olika språk och ger dem vår alldeles egen Tetra-nyans, med trummor, stämmor, improvisation och dans!

Vår specialitet är: invigningar, fester, jubileum, bröllop, vaggvisor, fanfarer, små och stora kalas. Vi ger även workshops för sångare, körer och fortbildar lärare i musik och vi har gjort flera barnföreställningar, som vi turnérat runt på skolor med både i Sverige och Danmark.

Se Tetra på You Tube här nedanför eller besök vår hemsida!

Vår produktion för barn och familj, ”Tussa Lulla”, är namne med titeln på en bok som vi gav ut hösten 2016 i samarbete med konstnären och sångmålaren Malin Skinnar. Boken (som vi så klart tar med när vi spelar föreställningen) är en antologi med vaggvisor ifrån 15 olika länder. Sidorna i boken är klädda med fantastiska bilder och krumelurer, noter och texter både på orginalspråk och på svenska. Flera av de svenska texterna är nyskrivna av medlemmar i Tetra.

För den vuxna publiken har vi förutom konserter föreställningarna ”Tröst”, ”Långt borta och nära”, ”Transit” (fr.o.m. sept 2017) och dessutom ett kaneldoftande Vinterprogram, ”Ljus i Midvintertid”, som är ett spännande alternativ till de vanliga julprogrammen.