Susanne Lind & Marco Rios

EnglishSwedish
Susanne Lind & Marco Rios

Sångleksföreställning med mycket musik, lek & dans med rötter i hela världen. (6-9 år)

Lisa har brevvänner från hela världen. Hennes farfar vill helst vara hemma och städa, men inte ens han kan motstå lekarna från Latinamerika, Taiwan, Nigeria, Turkiet och Danmark…

Susanne Lind och Marco Rios presenterar här en sångleksföreställning med mycket musik, lek, dans och sång. Låtarna hämtas ur ett material med internationella sånglekar från när och fjärran som RFoD:s sångleksnätverk har tagit fram, som en uppföljare på den svenska sångleksboken ”Tjuderuttan, sa räven”. De flesta sångerna sjungs på svenska.

Susanne Lind, fiol och sång, är musikhandledare och folkmusiker och har arbetat professionellt som musiker sedan 1995. Hon har spelat närmare 1000 barnföreställningar.

Marco Rios, gitarr, sång och slagverk, har haft programserien ”Hej Amigo!” på TV:s Björnes magasin och även på P3:s barnradio. Han har gett ut fem CD, tre av dessa för barn samt två musikhäften (Hej amigo!, Sambalele, Jag kan om jag vill!, samt Värmlatino och Afzelius sånger på spanska.)

Susanne Lind & Marco Rios återfinns också i Kulturkatalogen Väst: https://www.kulturkatalogenvast.org/Arrangemang/id/4403

https://www.kulturkatalogenvast.org/Arrangemang/id/4167