Slabang

EnglishSwedish
Slabang

Dans i Mörker mfl. Gnistrande föreställningar av sånger, scener, texter.

Vokalkvartetten Slabang är: Åsa Johansson, Patrick Rydman, Tobias Edvardsson och Brita Lindgren. Slabangs medlemmar är även musiker och skådespelare, med gedigen utbildning och flerårig erfarenhet från scen och skiva, bland annat med Sångensemblen Amanda, Folkteatern i Göteborg, Riksteatern, Teater Jaguar,och grupper som Kåbra, West of Eden, Moonmen m fl.

Fyra Vindars Café – stationsfiket mellan himmel och jord

Fyra Vindars Café är en nyskriven kammarmusikal om oss himmelskt jordiska människor, vår längtan efter mening, våra möjligheter och och vår ensamhet.

En tänkvärd enaktare med slagdängor som Stormens hjärta, Vinden fryser, Dödsallergi, Rullatorvals och naturligtvis Fyra vindars café.

”Jag har skött om det här fiket så längre än vad jag kan minnas. Vi har alltid nya kunder, varje dag. De vill ha drömmar, minnen, förlåtelse, kärlek, ömhet, ibland vill de bara ha en kopp kaffe. Jag kan se dem, människorna, klart och tydligt, men de ser inte mig. De spelar upp sina liv inför mina ögon. Här uppe står tiden stilla, finns inte. I ett blixtljus förstår de vad som var viktigt., vvad som egentligen spelar roll och som faktiskt betyder något.

Musik, text och idé – Slabang

Slabang har även den rosade föreställningen Dans i mörker – en hyllning till Beppe kvar på repertoiren.