SAJOURI

SAJOURI

Scenkonst av olika slag för alla åldrar.

Aina en sjöluffares äventyr:
I musikteaterföreställningen Aina – en sjöluffares äventyr får publiken följa med in i en värld, full av spännande, farliga, osannolika och roliga situationer. Vi får åka med Aina till Europa, till Colombo på Sri Lanka, till Indien och Tibet där hon hamnade i fängelse och lyckades fly. På väg till Grönland möttes hon av gigantiska isberg. Det var där, på ishavet, som motorn gick sönder…
En sann historia om Aina, en annorlunda person som framförallt var sig själv och som var med om otroliga äventyr tack vare att hon inte lät sig stoppas, trots att hennes omgivning gång på gång försökte få henne att stanna hemma.

Sånger från havet
Musikprogram för hela familjen.
Allt från shantis till Pippi och egenskrivet material.
Sajouri var med vid invigningen av Sjöfartsmuseet Gbg i december 2022.

 

Henrik Cederblom är musiker verksam i Göteborg. Han har arbetat och turnerat med en mängd band och artister som exempelvis Simbi, Den Fule, Daniel Lemma, Sofia Karlsson, Freddie Wadling, Timo Räisänen och Sofie Livebrant samt varit anställd med jämna mellanrum på Göteborgsoperan, Gbgs Stadsteater och Folkteatern i Göteborg, både som musiker och kompositör.

Lotta Sjölin Cederblom arbetar med scenkonst av olika slag för alla åldrar: hon sjunger, spelar basklarinett och slagverk och har turnerat med grupperna SIMBI, Markatta Musikteater, Big Wind, ZigZag, Sångensemblen Amanda, Teater Albatross och Adas Musikaliska Teater. Lotta driver också duon Momonga tillsammans med japanska musikern Karin Nakagawa.

https://scenkonstportalen.riksteatern.se/produktion/13267