Robin & Bengan

EnglishSwedish
Robin & Bengan

Livsbejakande melodier från förr, mer aktuella än någonsin!

Med stor kärlek och nyfikenhet dyker Robin och Bengan ner i en låtskatt från en svunnen tid då starka melodier och slagkraftiga texter stod i fokus. Inspirerade av sina idoler Karl Gerhard, Zarah Leander, Ernst Rolf och Brita Borg m.fl. framförs deras alster på ett personligt och öppenhjärtligt vis.

”Lägg dina sorger i en gammal säck”, ”Utsikt från en bro”, ”Sång om syrsor”, ”Säg det med ett leende” och ”Du är min tekopp”. Vad har gamla slagdängor och sångpärlor som dessa att säga oss idag? Kanske en hel del, vem vet. Att de skänker glädje och livskraft är i alla fall ett som är säkert.

Robin Rösehag och Jonatan Bengtsson är båda aktivt verksamma inom musikal, show, konserter och teater i bland annat Göteborg och Stockholm. Robin som artist och skådespelare och Jonatan som pianist och kapellmästare. 2013 möttes de och förenades i sin kärlek till kuplett- och revygenren och sedan dess har den gemensamma repertoaren bara vuxit och fått ta större och större plats.

De utgår från Göteborg där de gjort succé på Stadsteaterns lunchteater, men spelar sina program ”Delat är Dubbelt” & ”Du är min Tekopp” i stora och små sammanhang i väst- och mellansverige.