Log Lady

EnglishSwedish
Log Lady

Log Lady spelar pop & soul och är just nu aktuella med en hyllningskonsert till Carole King.

Log Lady startades i Göteborg hösten 2018 av sångerskan Lina Melander och pianisten Madelene Birgenius. Med stämsång, piano och synthar rör sig Log Lady inom pop, soul och americana. De passar in på mindre och intima spelställen, men också event och klubbscenen.
“Dessa två musiker är skickliga och samspelta. Med känsla och närvaro framför de musik som berör på djupet. Det är bra på riktigt!”
Elisabeth Engdahl, Musiker

You make me feel
– Ett kärleksfullt gläntande på locket till Carole Kings låtskatt.
I denna konsert ryms självklara hits, okända guldkorn men också nya svenska översättningar av Carole Kings fantastiska låtar.
Under 2022 planerar duon att utöka denna konsert till en konsert/föreställning med fullt band bestående av:

Orfeas Wärdig Tsoukalas, Saxofon
Viktor Olofsson, Gitarr
Olli Rantala, Bas
Lars ”Lade” Källfelt, Trummor

Madelene Birgenius är en mångfasetterad frilansande pianist med lång och bred erfarenhet inom såväl soul, pop och gospel. Hon arbetar mycket med körer både som ledare och ackompanjatör men har även gjort kapellmästarjobb på föreställningar och teatrar.

Lina Melander är artisten som rör sig mellan jazz, pop & americana. Hon medverkar även i föreställningar och körar bakom artister både live och på inspelningar. En rutinerad sångerska med många års erfarenhet av olika typer av spelningar.