Lind, Rios med Bumba

EnglishSwedish
Lind, Rios med Bumba

Rytmer från tre världsdelar med Susanne Lind, Marco Rios och Edo Bumba (3-8 år)

Följ med på ett spännande musikaliskt äventyr som tar dig runt världen! Tre exceptionella artister har slagit sig samman för att skapa en underhållande och fängslande föreställning. De har samlat låtar från platser som sträcker sig över Latinamerika, Afrika och Sverige och kombinerat dem till ett rikt musikaliskt smörgåsbord.

Föreställ dig en fiol som spelar som en förtrollande skogsälva, en gitarr som sprider glädje som en lekfull delfin, och trummor som dansar rytmiskt som majestätiska lejon. Och inte att förglömma; sången som väver historier likt en magisk sagobok!

Det här är som en musikalisk resa, fast du behöver inte oroa dig för att packa dina väskor. Du kan helt enkelt sitta ner, klappa i takt och kanske till och med låta musiken föra dig in i en dans om du känner för det! Följ med oss när vi utforskar ljuden och vyerna från olika delar av världen genom musiken.

Så ta med hela familjen och låt oss tillsammans utforska rytmer från tre världsdelar. Det kommer att bli en sann musikfest med fiol, gitarr, trummor och sång – och massor av skratt och glädje!

 

Publik: 3-8 år

Max: 70 barn

Tid: 35 min

Bygg/riv: 30 min/15 min

Vi har med eget ljud som vid behov förstärker våra röster och gitarrer

Medverkande: Marco Rios, Edo Bumba och Susanne Lind

https://www.fiolind.se/

https://www.marcorios.nu/

https://edobumba.com/