Kompani Dagg

EnglishSwedish
Kompani Dagg

I vår sånglåda – musikteater för de yngsta

Upplev musikteaterns magi i en interagerande, varm musikpjäs med helt nyskriven musik gestaltad av två skådespelare där nyfikenhet, musikglädje och fantasin står i centrum. I vår sånglåda riktar sig till förskolans yngsta barn 1 – 5 år och innehåller flera interaktiva moment där publiken får hjälpa till att sjunga, dansa och vara orkester. Vi får träffa en liten fågel som söker skydd, två lurviga bästa vänner och ett stort paket fyllt med rytm.

Möjlighet till subvention inom Hallands län 2019/2020 samt Upplands län 2020.

Skådespelarna Lina Forsberg och Maria Friman har en gedigen bakgrund från bland annat Kulturama, Balletakademien, STDH och Artisten. De har showat på Wallmans Salonger, spelat barnteater på Lill-Skansenteatern, medverkat i musikal på Östgötateatern och har sedan hösten 2017 spelat I vår sånglåda för tusentals barn tillsammans med Länsmusiken i Stockholm.

”Bra pop-låtar av hög kvalité som Lina och Maria framför med underbar kontakt med barnen. Härliga röster och personligheter som smittar av sig. Man får lust att bara sjunga…” Rekommendation från Dieselverkstaden

”Föreställningarna inrymde många olika roliga moment och våra barn satt som klistrade och fascinerades av det som skedde på scenen.” Anna Dannert, Mosebacke förskolor, Stockholm.