Johan Björklund Dynamic Flavours

EnglishSwedish
Johan Björklund Dynamic Flavours

Våghalsig musik med humor och attityd!

Välkomna till något riktigt speciellt och spännande!
Egensinnig, dynamisk jazz/pop/reggae/country/annan musik som går alla möjliga vägar men alltid tillsammans i gruppens mycket enhetliga och genomarbetade sound.
Musikerna utmanar varandra ständigt och skapar nya versioner av sin musik vid varje tillfälle.
Gruppens originalmusik höjer alltid ögonbryn och skapar starka intryck på såväl mellanstadieelever som garvade jazzrävar.
Efter 15 års turnerande har gruppen tagit ett stort kliv i sin helt egna musikaliska värld bland vackra ballader, Mali-inspirerade gitarrer, stökigt groove och massor av humor.
Med humor och självdistans fångar bandet upp allt som händer i rummet – både varandras impulser och reaktioner från publiken. Alla musikaliska uttryck är tillåtna, vare sig det är massivt, roligt, vackert, minimalistiskt eller tufft.

Gruppen har gjort sig känd för sitt öppna förhållningsätt till publiken och musiken. De har ett stort antal skolkonserter i bagaget och många konserter långt utanför de traditionella jazzterritorierna.

Johan Björklund – trummor
Mats Eriksson – gitarr
Magnus Bergström – bas
Björn Almgren – saxofon

Johan Björklund Dynamic Flavours återfinns också i Kulturkatalogen Väst med en interaktiv konsert för barn/unga: https://www.kulturkatalogenvast.org/Arrangemang/id/4202