Corazonada

Corazonada

Ljuva boleros framförs med stil, sväng och passion

Kyss mig länge.

Boleron är kärleksballadens oslagbara musikgenre. De vackra, poetiska och skönsjungna kärleksförklaringarna har under mer än ett halvsekel fångat miljoner lyssnare. Från glansdagarna i 40-talets cigarrdoftande danspalats i Havanna spred sig boleron till Latinamerika och resten av världen. Det finns inte en spansktalande människa som kan låta bli att stämma in i en sång som ”Besame Mucho”Corazonada har med själ och hjärta tagit sig an dessa odödliga sånger.

Sångerskan Monika Wade har inte bara en röst som fängslar. Kanske är det hennes bakgrund som dansare och skådespelare som gör att det nästan räcker med hennes uppenbarelse i aftonklänning och vit gardenia i håret för att upplevelsen av dåtidens flärdfulla Kuba ska vara total. Kuba är dessutom hennes hemland.

På scenen finns också Jorge Alcaide, sång och gitarr, Jonas Franke-Blom, kontrabas, Love Nilsson, saxofon, Klas Nilsson, trumpet och Rolando Ardiles, slagverk.

Ni som vill boka Corazonada inom Musik på Teatern så är det tre musiker på scenen: Monika Wade, Jorge Alcaide, Klas Nilsson.

Låt passionen väcka drömmen på nytt!