Musikteater Studio Wanselius


Fängslande musikteater där musik och poesi lyfts fram i ett lugnt berättande som ger barnen tid att beröras och vila i sina upplevelser. (3-7 år)

Nallarnas Picknick

En romantisk musiksaga för barn från 3-7 år och deras vuxna.

Det finns dagar som nallar och gosedjur längtar så där lite extra efter. Då samlas vi nere i backen vid det urgamla trädet där alla som vill får dansa, gunga, drömma och kanske nynna med i en musikalisk virvelvind som visar vägen till Nallarnas Picknick. Tre nallar, tre överraskningar och en pil som visar nya vägar till vänskap. Men hur gör vi om vi går vilse och tappar bort vår allra bästa vän?

…..Gunga och gunga, gunga mer
Allting omkring mig gungar med och jag flyger fram
Jag vill gunga mer, bara skratta och följa med
Jag gungar ut i världen, vill du följa med på färden?.....

”Jag är stolt att ha fått erbjuda min barngrupp en sådan här upplevelse. Här gavs det på riktigt tid för barnen att få förtrollas, beröras och fänglas av skönheten i språk, musik och bilder. Våra barn såväl som vi vuxna behöver den här typen av balsam för själen i en annars stressig värld.” / Ann-Charlott, förskolepedagog.

”Så skönt med det lugna tempot. Jag och barnen var helt med i historien…precis det här som jag som förälder har längtat efter att få gå på med mina barn”-Åsa , Förälder

Gruppmedlemmar

Louise Wanselius, sång, fiol, gitarr, berättare
Jonas Franke-Blom: sång, cello, berättare
Manus, regi, scenografi: Peter Wanselius
Musik och sångtexter: Louise Wanselius

Video