Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Räkfrossa på Åstol med Emrik det Svänger!

2023-07-25 kl 18:30 - 22:30

Åstols Rökeri

Hamnen , Sweden www.astolsrokeri.se/

Ta del av en unik musikalisk upplevelse när EMRIK DET SVÄNGER! intar scenen med full kraft. Sångaren och showmannen EMRIK, välkänd från Stonefunkers, bjuder in till en intim och gripande upplevelse tillsammans med sitt team av musikaliska mästare på gitarr, keyboard, trummaskiner och loopar. Deras framträdande kommer att få publiken att dansa och sjunga med till låtar som ”Tenderness”, ”Staden vi älskar”, ”Lögnhalsen”, ”Love Somebody”, ”Ungdomens källa”, ”Funkadeena” och ”M-Rock theory”, samtidigt som de tolkar klassiska hits från musikhistoriens legendariska artister som Ray Charles och Sinatra. Detta är en avskalad men ändå energisk och svängig upplevelse där AGGE släpper loss med sina beats, bas och gitarr, medan Danne bidrar med fantastiska fusion-solon och orgelattityd.

Under kvällen kommer EMRIK att dela med sig av berättelser från sitt långa artistliv och skapa en härlig atmosfär för publiken. EMRIKs unika röst är en kombination av viskningar, kraftfulla toner och smekande melodier som ingen annan kan åstadkomma. Denna trio av musikaliska kärlekskrigare kommer att leverera en konsertupplevelse som är utöver det vanliga.

Om du har missat deras senaste svenska singel ”PAMPLONA” och det fantastiska nya funkalbumet ”CELEBRATION”, behöver du inte oroa dig! EMRIK är här för att ge dig en chans att uppleva allt detta och mer i en live-konsertupplevelse som du sent kommer att glömma. Gör dig redo att dansa till tonerna av EMRIK DET SVÄNGER! och deras magiska musikaliska framträdande – en upplevelse du verkligen inte vill missa!

För att ta del av EMRIKs musik och lära dig mer om deras kommande evenemang, besök deras länkträd: https://linktr.ee/emrikfromsweden

 

Detaljer

Datum:
2023-07-25
Tid:
18:30 - 22:30
Webbplats:
www.astolsrokeri.se/