Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Göteborg Jazz Orchestra – Big Band Christmas

6 december kl 19:30 - 23:30

140kr

Måndagen 6 december firar GJO in julen! Julesång och julefrid och helt klart en massa svängig jazz i decembermörkret. Big Band Christmas är ett koncept som skvallrar om julkänsla i kubik och i omgivningen på Jazzklubb Vauxhall med mat och dryck därtill blir det en rivstart på julen. För de som funderar på julklappar är ett tips de klassiska Dizzy-t-shirtarna, live-skivan och säsongsbiljetter.

Bandet knyter förstås också ihop den musikaliska upplevelsen med svängiga låtar från storbandstraditionen, nyskapande från bandets kompositörer och ännu ett par helt nya verk av Georg Riedel inför kommande inspelning. Allt med maximalt med spelglädje!

Kom till Contrast Public House på 3e Långgatan 16 och njut av en resa i svensk jazzhistoria in i nuet (i juletid) med Göteborg Jazz Orchestra i trivsam miljö, god mat och dryck och härlig stämning. Ta gärna en kik på Contrast:s meny innan och boka matbord för bästa platserna.

Bandet spelar kl 19.30 så kom gärna en timme innan så ni hinner fundera på menyn och få lite inblick i förberedelserna

Kom i stämning med hjälp av GJO på Spotify Och läs senaste nytt i GP och Kulturbloggen

Göteborg Jazz Orchestra är häpnadsväckande bra! ” – Mats Hallberg i Orkesterjournalen ”…det finns inget bättre storband att uppleva live. Vilken lyx att ha det i Göteborg!” – Anders Nyrenius från publiken

Detaljer

Datum:
6 december
Tid:
19:30 - 23:30
Pris:
140kr
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/1190321428143013

Plats

Jazzklubb Vauxhall
Tredje Långgatan 16
Göteborg,