Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Emrik & Wefunky Band intar Marstrand

6 juli kl 19:00 - 22:00

Arnell På Kajen

Hamngatan 7442 67Marstrand, Sweden

Doors open: 19:00

Tour name: Emrik & Wefunky Band

https://www.arnellpakajen.se/

Dag två i vår traditionella marstrandssatsning

Häng med på en fantastisk musikalisk resa när EMRIK and Wefunky Band återvänder till scenen! EMRIK, legenden, bandledaren och sångaren (med tidigare erfarenhet från Stonefunkers) leder detta Norra Europas bästa funkband, vars uppvisning är helt oöverträffad. Med Johanna Hjort, den fantastiska sångerskan, och Gonzo Reyes, mästerlig rappare och percussionist, kan man förvänta sig en sensationell liveshow.

Ingen musikgenre är utom räckhåll för EMRIK and Wefunky Band, som med lätthet kan leverera funk, soul, disco och hip hop. De passar perfekt för alla evenemang, oavsett om det är på en rockscen, i ett kulturhus eller på en privat fest.

Denna musikaliska resa bjuder på det senaste albumet Celebration, en sprudlande funkplatta, tillsammans med den energifyllda liveplattan Stompin’ at Fasching. Glöm inte bort deras fantastiska repertoar av eget material och Stonefunk-klassiker som också kommer att spelas under kvällen.

Låt dig föras bort av EMRIK and Wefunky Band och deras musikaliska magi, som kommer att föra dig till höjder du inte trodde var möjliga. Missa inte chansen att uppleva denna spektakulära uppvisning och en musikalisk resa som du sent kommer att glömma.

Detaljer

Datum:
6 juli
Tid:
19:00 - 22:00
Webbplats:
https://www.arnellpakajen.se/