Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Emrik det Svänger! på Grebys i Grebbestad

23 juli kl 18:00 - 22:00

Doors open: 19:00

Tour name: EMRIK DET SVÄNGER!

23/7 Grebys Grebbestad https://www.grebys.se/

Ta del av en musikalisk upplevelse utan dess like när EMRIK DET SVÄNGER! tar scenen med storm. Sångaren och estradören EMRIK, känd från Stonefunkers, bjuder på en intim upplevelse tillsammans med sina musikaliska mästare på gitarr, keyboard, trumtramp och loopar. De kommer att få publiken att dansa och sjunga, med låtar som Tenderness, Staden vi älskar, Lögnhalsen, Love Somebody, Ungdomens källa, Funkadeena och M-Rock theory, samtidigt som de tolkar klassiker från musikhistorien av Ray Charles, Sinatra och andra musikaliska ikoner. Det är en avskalad men ändå högst energiskt svängig upplevelse när AGGE släpper loss sina beats, bas och gitarr, och Danne hakar på med sköna fusionsolon och orgelattityd.

Under kvällen kommer EMRIK att bjuda på berättelser från sitt långa artistliv och sätta en härlig stämning för publiken. EMRIKs unika röst är en härlig mix av viskningar, mullrande och smekande toner som ingen annan kan åstadkomma. Denna trio av kärleksriddare kommer att ge en konsertupplevelse utöver det vanliga.

Missade du deras senaste svenska singel PAMPLONA och den nya fantastiska funkplattan CELEBRATION? Oroa dig inte! EMRIK är här för att ge dig en chans att uppleva allt i en live-konsertupplevelse som du sent kommer att glömma. Bli redo att svänga till tonerna av EMRIK DET SVÄNGER! och deras musikaliska magi, en upplevelse du absolut inte vill missa!

Detaljer

Datum:
23 juli
Tid:
18:00 - 22:00
Webbplats:
https://www.grebys.se/