SKROT

EnglishSwedish
SKROT

Uppfinnings-musikföreställningar av musikgruppen SKROT: SKROT-Blueprints och/eller i SKROT Tips trix och spel.

Uppfinnings-musikföreställningar av musikgruppen SKROT!

SKROT-Blueprints och/eller i SKROT Tips trix och spel.

Ni kommer få höra otroligt rolig, cool och bra musik och bli riktigt glada. I SKROT-Blueprints är några favoriter såklart kvar som morotsklarinetten, elspaden mfl. I “SKROT-Blueprints” har vi dessutom med ännu fler akustiska musikinstrument-uppfinningar och flera olika elektroniska instrument. Här får du inspiration till att uppfinna saker och göra egna musikinstrument och spela på dem. Du kan gå hem och bygga vilket musikinstrument du vill, det är endast din fantasi som sätter gränserna!

I SKROT Tips trix och spel är vi två musiker och den passar toppen på mindre ställen som bibliotek och förskolor mm,

Vi gör workshop både offentliga och inom skapande skola:

Skapande skola: https://skrotmusik.wordpress.com/skapande-skola-och-skapande-forskola/

Ni känner igen musikgruppen SKROT tex, från att vi varit på din skola med en konsert eller workshop/skapande skola eller från SVT Barnkanalen sommarlov, Malmöfestivalen, SommarLund, Korröfestivalen etc.

SKROT har funnits sedan 2010 och Anna Cederquist, Martin Harborg, Hans Nilsson, Anders Björkqvist Marcus Lundgren jobbar både som musiker och som musikpedagoger. De är utbildade instrumental- och ensemblelärare, och har gått på Musikhögskolorna i Arvika, Piteå och Malmö. Anna Cederquist, är även musikproducent, ljudtekniker och kompositör/arrangör.