EnglishSwedish

Med vetskapen om hur många artister som tampas med stress och annan psykisk ohälsa vill vi på Musikcentrum sätta ett extra fokus på mental hälsa under året. Den första föreläsningen äger rum redan den 18 april och vi hoppas att du som medlem vill delta! ♡

Välkomna till ett samtal på engelska med psykologen Rosana Corbacho:

Stress and burnout – how do you cope with it?

In this workshop, we will explore what stress is, how it can affect us as artists, and how we can cope with it to avoid burnout. Rosana Corbacho is a clinical and humanistic psychologist working with therapy treatment for music creatives and business professionals and raising awareness of mental health in the music industry.

The workshop will begin with an opening lecture that provides an overview of stress and burnout in the music industry, as well as some practical tools and strategies for managing stress and promoting mental health. We will then move on to a conversation with participants, where you will have the opportunity to share your own experiences and struggles with stress and burnout as independent artists.

This workshop is a safe and supportive space where we can come together to learn, share, and support one another. By the end of this workshop, you will have gained a deeper understanding of stress and burnout, as well as some valuable insights and strategies for managing these challenges and promoting your own well-being as an independent artist.


Tid:
18 april kl. 16.00-17.30
Var:
zoom
Anmälan görs senast dagen innan via vårt senaste medlemsutskick på mail.

Våra webbinarier genomförs via zoom och är gratis för dig som är medlem i Musikcentrum Syd, Väst eller Öst, och har erlagt medlemsavgift 2023.